Massage Ton Broedersz
Home Uitleg Uitleg technieken Contact
© Ton Broedersz 2012

Uitleg

Hoe ziet een massage eruit?

Elke massage is anders en bij voorkeur wordt het hele lichaam gemasseerd. Daarvoor praten we even om te horen waar je voor komt of wat belangrijk is. Na afloop is er tijd om rustig bij te komen. Ik gebruik goede natuurlijke oliën en een comfortabele massage tafel. ik werk veel met muziek, het is warm, je wordt behaaglijk toegedekt op plaatsen waar niet gemasseerd wordt. De eerste massage is over het algemeen een soort kennismakende massage. Als je vaker komt wordt het steeds meer toegespitst op jouw lijf, behoefte en stemming.

Waarom een massage

Massage is voor iedereen. Even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een warm contact. Er zijn nog een paar goede redenen om je te laten masseren. ONTSPANNING. Massage is ontspannend voor het lichaam maar ook voor je geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk of spannend is in je leven. Niet lekker in je vel JE ZIT NIET LEKKER IN JE VEL OF JE LIJF HEEFT IETS NODIG. Dit kan van alles betekenen, misschien depressief of onrustig, stijf of aandacht nodig, een onbestemd gevoel. Ook zwangerschap is een mooie reden om je te laten masseren.

Technieken

Mijn interesse was groot en werd groter naamate ik meer leerde. Al die opleidingen en cursussen leide ertoe dat je in de loop der tijd op gevoel een combinatie maakt van alles wat je geleerd hebt. Zoals: Klassieke- en bindweefsel massage Ontspannings (ether) massage Polariteits massage Pre-nataal massage Tempel massage Haptonomie Integrale massage Voet reflex zone massage Magnetiseren Gespreks therapie Lymfedrainage Shiatsu Tuina Integra Orthomoleculair Aroma therapie Bach bloesem remedies Bio mineraal therapie Oorkaarsen Relatie therapie Tantra Klankschalen
Uitleg