Het is alweer geweest, we kijken alweer uit naar de volgende keer.
Hieronder wat we allemaal op ons bordje hebben gehad.
Ernaar kijken kan ook, hier.
Amuse:
Stokbrood
met aiöli en kruidenboter
Voorgerecht:
Visterrine van zalm met daarin een rollade van schartongfilet, met spinazie en
gamba’s met remoulade saus, sla, kom kommer, tomaat en zure rode ui
Tussengerecht:
Soep van groene pompoen en gefruite bolletjes pompoen
Hoofdgerecht:
Varkenswang met champignonjus, spekbonen, wortel, champignon, gnocchi,
bietenstampot, kriel, andijvie rolletje
Nagerecht:
Glaasjes kwartet:
Panna cotta met rode vruchten saus,
Creme brulee
Koffie room met karamelsaus
Yoghurtmousse
Koffie met
slagroom truffel en grand marnier
ONS MENU
Van afgelopen keer
De Boogerd Hoorn
ton@broedersz.nl
bel maar niet