© Ton Broedersz 2017
 
 
  Keukenpraatje 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
  Made bij The Bridge
 
 
  
Spinazie taartje:
  Groente zo uit het water heb ik nooit lekker gevonden, iets doen met de groente maakt 
  het voor mij lekkerder en zo kun je met en 1 groente meerdere kanten op, altijd lekker.
  1 keer inkopen meerdere keren eten en dan toch verschillende gerechten.
  Zo hadden wij vandaag een kipschnitzel met spinazie taartje en aardappelkoekjes.
  Spinazie taartjes:
  muffin vorm voor 6
  6 bladerdeeg plakjes
  250 gram diepvries spinazie
  2 eieren
  100 gram room
  70 gram geraspte kaas
  75 gram ham in reepjes
  peper en zout
  De muffin vorm invetten.
  De ontdooide spinazie in een zeef goed uitdrukken.
  Dan mengen met de ei, room en julienne van ham.
  op smaak brengen met peper en zout ( niet te zout, er gaat nog kaas op)
  De bladerdeeg plakjes in de muffin vormpjes drukken, de spinazie erin verdelen en daar 
  de geraspte kaas op doen.
  In een voor verwarmde oven van 200 graden bakken 15 minuten.
  de taartjes uit de vorm halen en dan nog eens 5 of meer minuten nabakken zodat het 
  bladerdeeg goed kan garen en uitwerken.