NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Aardappelsoufflé
Aardappelsoufflé 600 g aardappels 2 eieren 200 ml crème fraîche 75 g boerenbelegen kaas Verwarm de oven voor op 180 ºC. Kook de aardappels met wat zout gaar. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf in de keukenmachine. Rasp de kaas. Meng de aardappels met de eidooiers, crème fraîche, kaas en stijfgeklopte eiwitten. Vet de ramekins in. Verdeel het aardappelmengsel over 6 ramekins en bestrooi met wat extra kaas. Bak de soufflés in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Aardappelsoufflé
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING