NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Aardbeien-prosecco jelly
Aardbeien-prosecco jelly 200 gram aardbeien half glas prosecco 125 gram geleisuiker halve el citroensap Was aardbeien, verwijder kroontjes. Snij in stukjes. Voeg citroensap, prosecco en geleisuiker toe. Breng al roerend zachtjes aan de kook. Laat 4 min zacht pruttelen. Neem pan van vuur. Laat druppeltje op porseleinen bord vallen. Wordt het stevig, dan is de gelei goed. Te slap? Voeg nog wat druppels citroensap toe en kook nog even door. Vul smalle hoge glazen met gelei en laat helemaal afkoelen. Tip: Giet de gelei in een goed schoongemaakte, uitgekookte jampot en geef 'm als jam bij muffins of scones of toast van witbrood. Of meng een lepeltje door een zomerse sladressing.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Aardbeien-prosecco jelly
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING