NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
VIS IN BIERBESLAG
VIS IN BIERBESLAG Half flesje bier (pils, blond of witbier) 1 ei 150 gram bloem snufje zout 1 tl olie arachide- of maïs kiem olie om in te frituren stukjes witvis grote garnalen champignons Meng alle ingrediënten voor het beslag door elkaar, roer als laatste het bier erdoor. Roer tot een glad, yoghurtachtig beslag. Laat 15 min staan. Verhit frituurolie in een hoge pan of wok. Test of olie voldoende heet is, door er een stukje brood in te laten vallen. Bakt het meteen bruin, dan is het goed. Haal stukjes vis, garnalen of champignons door het beslag en frituur ze in ca 3 min mooi goudbruin. Laat even uitlekken op keukenpapier. Tip: ook lekker met plakjes courgette en stukjes lente-ui.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
VIS IN BIERBESLAG
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING