NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Gebakken cantharellen
GEBAKKEN CANTHARELLEN 200 gram cantharellen 2 el boter 1 uitje, gesnipperd zout en peper 2 el versgehakte peterselie Wrijf de cantharellen schoon met keukenpapier. Verwijder de kontjes van de stelen. Snij de grote in hapklare stukken, laat kleintjes heel. Smelt boter in een koekenpan en bak de uisnippers tot ze glazig zien. Voeg de cantharellen toe en laat ze op een rustig vuurtje 6 a 8 min bakken tot ze knapperig, maar niet bruin zijn. Bestrooi met zout en peper. Voeg peterselie toe en roer nog eens om. Schep de cantharellen op een biefstukje of serveer ze bij gebraden rosbief. Of Schenk er een scheut kookroom bij en serveer ze in een warm ragoutbakje uit de oven. Ook erg lekker als garnituur in een kopje hete wildbouillon met rode port!
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Gebakken cantharellen
GEBAKKEN CANTHARELLEN 200 gram cantharellen 2 el boter 1 uitje, gesnipperd zout en peper 2 el versgehakte peterselie Wrijf de cantharellen schoon met keukenpapier. Verwijder de kontjes van de stelen. Snij de grote in hapklare stukken, laat kleintjes heel. Smelt boter in een koekenpan en bak de uisnippers tot ze glazig zien. Voeg de cantharellen toe en laat ze op een rustig vuurtje 6 a 8 min bakken tot ze knapperig, maar niet bruin zijn. Bestrooi met zout en peper. Voeg peterselie toe en roer nog eens om. Schep de cantharellen op een biefstukje of serveer ze bij gebraden rosbief. Of Schenk er een scheut kookroom bij en serveer ze in een warm ragoutbakje uit de oven. Ook erg lekker als garnituur in een kopje hete wildbouillon met rode port!
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING