NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Griekse pasta schotel
GRIEKSE PASTASCHOTEL 4 el olijf olie 750 gram rundergehakt 1 ui, in stukjes 1 tl oregano blik tomatenblokjes (400 gram) 250 ml runderbouillon (van blokje) 1 tl suiker 1 kaneelstokje 5OO gram kritharaki 100 gram geraspte oude kaas zout en versgemalen peper Verhit olie in braadpan, voeg ui toe en bak glazig. Bak het gehakt rul en bruin. Bestrooi met peper en zout. Voeg tomatenblokjes, oregano, suiker en kaneel toe en schenk er zoveel bouillon op dat alles net onder staat. Zet op een laag vuurtje, op een sudderplaatje en laat 10 min sudderen. Verwarm oven op 180 graden. Voeg rauwe kritharaki (pasta) toe en roer goed door. Stort in een ondiepe, wijde ovenschaal. Schenk er evenveel water bij als er pasta in de schaal zit en laat ca 40 min garen in de oven. Bestrooi met oude kaas en laat in 5 a 10 min goudbruin kleuren. Serveer heet. Lekker met een salade van geraspte wortel, appel en peterselie. Schenk er een stevige rode wijn bij. Tip: ook erg lekker met lamsgehakt.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Griekse pasta schotel
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING