NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Kip kerrie met rijst
Kip kerrie met rijst 500 gram kipfilet, in blokken Peper en zout 4 el wokolie 1 grote ui, in stukjes 1 tl sambal 1 teen knoflook, fijngehakt 1 el kerrie 1 prei, in ringen 1 rode paprika, in blokjes 250 ml kippen-bouillon (blokje) 1 pakje kokosmelk 1 blikje ananasstukjes (of handje rozijnen) 1 el gembersiroop 1 el selderijblad, gehakt 400 gram basmatirijst Kook rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Kruid kipfilet met peper en zout. Verhit wok, voeg wokolie toe en bak de kipblokjes. Voeg ui, sambal en knoflook toe en bestrooi met kerrie. Bak prei en paprikastukjes mee, voeg kippenbouillon toe. Laat 8 min sudderen. Voeg ananas, gembersiroop en kokosmelk toe. Laat 5 min pruttelen. Bestrooi met selderijblad en serveer met rijst. Lekker met een glas sauvignon blanc. Kliekje over? Dit gerecht wordt alleen maar lekkerder als het een paar dagen staat. Meng rijst en saus door elkaar en bewaar in de koelkast. Opwarmen: voeg 2 el water toe en verwarm in de magnetron.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Kip kerrie met rijst
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING