NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Ouderwetse kropsla
KROPSLA MET RESTEN VAN ANDERE GROENTE EN EEN SAUS VAN HARDGEKOOKTE EIEREN 2 kroppen sla overgebleven doperwtjes, capucijners, slabonen of worteltjes Saus: 2 hardgekookte eieren peper en zout mosterd 2 el slaolie 3 el azijn 1 el sojasaus Wrijf de harde eieren met een vork fijn en vermeng ze met peper, zout en mosterd. Roer er dan de olie door, daarna de soja en den azijn, des verkiezende ook een theelepeltje uiensap. Maak de kropsla schoon, wasch ze eenige malen en sla ze flink droog uit. Vermeng ze in den slabak met de andere groenteresten en met de saus. Kanttekening anno 2010: 3 eetlepels azijn is misschien wat veel van het goede. Begin eens met 2, proef en voeg 'desverkiezende' meer toe als je de saus zuurder wilt..
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Ouderwetse kropsla
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING