NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
KRUIDENBOTERROL
KRUIDENBOTERROL 10 gram gehakte platte peterselie 10 gram gehakte verse andere kruiden 1 kleine teen knoflook, fijngehakt 150 gram roomboter, zacht geroerd halve el vers citroensap zeezout en versgemalen peper extra: plasticfolie Hak de groene kruiden ragfijn met de hand of in de keukenmachine. Roer de knoflook en het citroensap erdoor. Meng dit met een houten lepel door de boter. Proef en breng op smaak met peper en zout. Leg een stuk plasticfolie van 30 bij 40 cm op je werkblad. Vorm van de boter in de lengterichting een worst met een doorsnee van 4 cm. Rol in plastic, draai uiteinden in tegengestelde richtingen, zodat een stevige worst ontstaat. Laat opstijven in de koelkast. Nu kun je er mooi schijven van snijden. Bewaartip: In de vriezer blijft deze kruidenboter ca 2 maanden goed. Laat voor gebruik op kamertemperatuur komen.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
KRUIDENBOTERROL
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING