NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
lamsrack met een kruidenkorst
LAMSRACK IN EEN KRUIDENKORSTJE 75gramoudwitbrood 2 handjes gehakte bladpeterselie 1 tl Provencaalse kruiden (tijm/rozemarijn) 4 el olijfolie extra vergine zeezout en versgemalen peper 3 lamsribstukken, elk met 5 a 6 beentjes 2 el olijfolie 20 gram roomboter 1 el pittige mosterd versgemalen peper en zout Verkruimel brood of draai in keukenmachine met behulp van pul-seerknop tot grof kruim. Schep er fijngehakte peterselie en kruiden door. Roer olijfolie erdoor en breng op smaak met zout en versgema¬len peper. Verwarm oven voor op 190 graden. Bestrooi het vlees met zout en peper. Laat olijfolie en boter in een grote koekenpan bruin worden. Leg de ribstukken erin en bak vlezige kant in 4 min bruin. Draai om op vette kant en bak weer ca 4 min. Leg de ribstukken in een braadslee. Zet midden in de oven en braad ca 10 min. Neem vlees uit oven en smeer in met mosterd. Druk de ribstukken in het brood-kruim en plaats terug in de ovenschaal. Zet vlees in voorverwarmde oven en bak ca 8 min. Zet oven uit, deur op een kier, en laat nog 5 min rusten. Serveer ribstukken in hun geheel, met kortgekookte peultjes en worteltjes en gebakken aardappelparten. Schenk er Provencjaalse rosé bij. Gebruik mayonaise uit een tube. Dat werkt een stuk makkelijker dan met mayo uit een potje. Zet je paddenstoelen tussen de sla en de groene kruiden, dat staat lekker fris.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
lamsrack met een kruidenkorst
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING