NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Nicoise
SALADE NICOISE 1 krop stugge salade (romaine) handje rucola 4 gekookte aardappels, in blokjes 2 handjes beetgare sperziebonen, in stukjes 1 rode ui, in dunne ringen Halve rode paprika, in reepjes 4 rijpe tomaten, in parten 4 hardgekookte eieren, in kwarten 20 zwarte olijven zonder pit blikje tonijn 8 ansjovisfilets (optie) 100 ml basisdressing met extra veel verse tijm peper en zeezout Meng in schaaltje de aardappelblokjes, stukjes sperzieboon {of haricots verts), uiringen en de helft van de dressing. Laat 15 min trekken. Was sla, droog goed en meng met rucola in wijde slaschaal. Schep aardappelmengsel in het midden. Schik paprika, tomaat, ei, olijven, stukjes tonijn en ansjovisfilets eromheen en erbovenop. Besprenkel met dressing en versgemalen peper en zeezout. Tip: ook heerlijk als lunch- of picknickgerecht.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Nicoise
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING