ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
Perzikken van de BBQ
PERZIKEN VAN DE BARBECUE
4 rijpe perziken
1 el vloeibare honing
100 gram mascarpone
1 el oude balsamicoazijn of balsamicosiroop
2 bastognekoeken, verkruimeld
Schil perziken, snij ze doormidden en verwijder de pitten. Wrijf binnenkanten in met
honing. Grill helften aan beide kanten op de barbecue tot ze mooi bruin kleuren
(max 5 min).
Leg ze op een bordje, bedruppel met azijn. Vul de holtes met mascarpone
(ongezoete opgeklopte room is ook lekker) en bestrooi met bastognekruimels. Wil je
er helemaal een feest van maken, geef er dan een bol vanilleroomijs bij.
Tip: Lekkere kruimels maak je ook van cantuccini of bitterkoekjes.
Of bestrooi de perziken met geroosterde amandelsnippers.