NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Perzikken van de BBQ
PERZIKEN VAN DE BARBECUE 4 rijpe perziken 1 el vloeibare honing 100 gram mascarpone 1 el oude balsamicoazijn of balsamicosiroop 2 bastognekoeken, verkruimeld Schil perziken, snij ze doormidden en verwijder de pitten. Wrijf binnenkanten in met honing. Grill helften aan beide kanten op de barbecue tot ze mooi bruin kleuren (max 5 min). Leg ze op een bordje, bedruppel met azijn. Vul de holtes met mascarpone (ongezoete opgeklopte room is ook lekker) en bestrooi met bastognekruimels. Wil je er helemaal een feest van maken, geef er dan een bol vanilleroomijs bij. Tip: Lekkere kruimels maak je ook van cantuccini of bitterkoekjes. Of bestrooi de perziken met geroosterde amandelsnippers.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Perzikken van de BBQ
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING