NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PESTO ALLA GENOVESE
PESTO ALLA GENOVESE Pittige basilicumsaus uit Genua, Noord-Italië 40 gram verse basilicumblaadjes en stelen (ongeveer 1 plantje) 1 kleine teen knoflook 20 gram pijnboompitten 50 gram parmezaanse kaas of grana padano, geraspt snufje zeezout, naar smaak 3 el olijfolie extra vergine Was basilicum in koud water, dep goed droog met schone theedoek of keukenpapier. Doe in keukenmachine of mengbeker van de staafmixer, met gepelde knoflook, geraspte kaas, pijnboompitten en een snufje zout. Draai tot een papje en voeg lepel voor lepel de olijfolie toe. Meng tot een mooie smeuïge saus.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PESTO ALLA GENOVESE
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING