NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PEULTJESRISOTTO MET ZALM
PEULTJESRISOTTO MET ZALM 100 gram peultjes, in lange reepjes 100 gram gerookte zalm, in stukjes 50 gram boter 1 uitje, gesnipperd 350 gram risottorijst 1 liter visbouillon (van blokje of pot) 125 ml crème fraiche bos dille halve citroen zout en versgemalen peper Verwarm bouillon in pannetje. Pluk dille van de stelen en hak grof, houd een paar mooie veertjes achter. Smelt boter in grote wijde pan, fruit uisnippers tot ze zacht zijn. Voeg rijst toe, laat korrels al roerend even meebakken totdat ze glanzen. Voeg soepopscheplepel hete bouillon toe, roer goed door tot het geheel is opgenomen door de rijst. Herhaal dit tot alle bouillon op is. Dat duurt ca 20 min. Als de rijst romig en beetgaar is, voeg je peultjes, dille, zalm en crème fraiche toe. Roer voorzichtig door en laat 1 min doorwarmen op het vuur. Gameer met wat veertjes dille en partjes citroen.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PEULTJESRISOTTO MET ZALM
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING