ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
PANGASIUS MET SINAASAPPEL-MOSTERDSAUS
PANGASIUS MET SINAASAPPEL-MOSTERDSAUS
4 pangasiusfilets
200 ml sinaasappelsap (vers)
zout en versgemalen peper
4 el fijn broodkruim
4 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 el mosterd |
1 el gembersiroop
1 el aardappel zetmeel
2 takjes dille
Wrijf de filets in met sinaasappelsap, peper en zout. Wentel ze door broodkruim.
Verhit 3 el olijfolie in koekenpan en bak visfilets op zacht vuur in ca 8 min goudbruin
en net gaar. Eén keer voorzichtig keren. Verhit olijfolie in steelpannetje, fruit
uisnippers tot ze zacht, maar nog niet bruin zijn. Roer mosterd, sinaasappelsap en
gembersiroop erdoor en laat even doorkoken. Bind met wat aardappelzetmeel
losgeroerd in water. Voeg dille toe.
Tip: geen broodkruim? Neem bloem of paneermeel.