NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PANGASIUS MET SINAASAPPEL-MOSTERDSAUS
PANGASIUS MET SINAASAPPEL-MOSTERDSAUS 4 pangasiusfilets 200 ml sinaasappelsap (vers) zout en versgemalen peper 4 el fijn broodkruim 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 el mosterd | 1 el gembersiroop 1 el aardappel zetmeel 2 takjes dille Wrijf de filets in met sinaasappelsap, peper en zout. Wentel ze door broodkruim. Verhit 3 el olijfolie in koekenpan en bak visfilets op zacht vuur in ca 8 min goudbruin en net gaar. Eén keer voorzichtig keren. Verhit olijfolie in steelpannetje, fruit uisnippers tot ze zacht, maar nog niet bruin zijn. Roer mosterd, sinaasappelsap en gembersiroop erdoor en laat even doorkoken. Bind met wat aardappelzetmeel losgeroerd in water. Voeg dille toe. Tip: geen broodkruim? Neem bloem of paneermeel.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PANGASIUS MET SINAASAPPEL- MOSTERDSAUS
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING