NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Snesi alesie
SNESI ALESIE 250 gram gare rijst halve liter kippenbouillon 3 eieren zout 100 ml droge sherry 25 gram roomboter 80 gram ham in kleine stukjes Verhit de kippenbouillon en maak daar de rijst in warm. Klop de eieren met een snufje zout en de sherry. Verhit boter in een koeken-pan en voeg het eimengsel toe. Blijf roeren met een vork tot het ei gaat stollen. Roer er dan de gare rijst en hamstukjes door. Serveer in een grote schaal en geef er komkommersalade en zure sperziebonen bij. Lekker met een biertje erbij, als je tenminste niet meer hoeft te werken. Tip: strooi er gebakken uitjes overheen.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Snesi alesie
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING