NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Spinazie met broodsoldaatjes
SPINAZIE MET BROODSOLDAATJES Voor 4 personen: 4 oude (witte) boterhammen 2 el roomboter of margarine 4 eieren 700 gram diepvriesspinazie peper en zout Soldaatjes: neem liefst oude boterhammen, l per persoon. Casino is ideaal. Snij de korstjes eraf en verdeel ze in 3 langgerekte driehoeken. Verhit boter (of margarine) in een koekenpan en bak de driehoekjes op een rustig vuur knapperig en goudbruin. Laat ze even uitlekken op een stukje keukenpapier. Kook de spinazie zoals je gewend bent. Breng op smaak met peper en zout. Kook de eieren in 5 min halfzacht. Laat ze schrikken in koud water en pel ze. Steek, vlak voordat je aan tafel gaat, de soldaatjes op hun punt in de spinazie. Leg er de gehalveerde eieren tussen, bestrooi die met een snufje zout. Serveer met gekookte aardappelen. Tip: Laat de spinazie even uitlekken in een zeef en roer er dan wat (zelfgemaakt) paneermeel doorheen. Goed voor de smaak én het bindt het overtollige vocht.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Spinazie met broodsoldaatjes
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING