NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
SPITSKOOLSLA
SPITSKOOLSLA halve spitskool 100 ml olijfolie extra vergine sap van halve Citroen zout en versgemalen peper 80 gram walnoten, gepeld 50 gram feta Rasp de spitskool heel fijn. Doe in een Schaal en Schenk de olie en het citroensap erover. Kruid met zout en versgemalen peper. Schep goed door, dek de kom of en zet minimaal een uur in de koelkast, zodat de smaken in de kool kunnen trekken. Schud even op, roer de walnoten erdoor en garneer met brokjes feta. Heerlijk bij gegrilde lamskoteletjes, kebab en pittige worstjes, maar ook bij braadworst of een broodje hamburger.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
SPITSKOOLSLA
SPITSKOOLSLA halve spitskool 100 ml olijfolie extra vergine sap van halve Citroen zout en versgemalen peper 80 gram walnoten, gepeld 50 gram feta Rasp de spitskool heel fijn. Doe in een Schaal en Schenk de olie en het citroensap erover. Kruid met zout en versgemalen peper. Schep goed door, dek de kom of en zet minimaal een uur in de koelkast, zodat de smaken in de kool kunnen trekken. Schud even op, roer de walnoten erdoor en garneer met brokjes feta. Heerlijk bij gegrilde lamskoteletjes, kebab en pittige worstjes, maar ook bij braadworst of een broodje hamburger.
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING