NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Thaise bouillon
THAISE BOUILLON MET LENTE-UI 750 ml kippenbouillon 1 stengel sereh (citroengras) 2 cm verse gemberwortel 1 rode peper 2 tl Thaise vissaus 1 ei 1 el verse (Thais) basilicum, fijngesneden peper en zout handje taugé 2 lente-uitjes Verwarm de kippenbouillon van gisteren, laat een stengel sereh, een stukje verse gemberwortel en een opengesneden rood pepertje 20 min meetrekken. Zeef en vang de bouillon op. Voeg vissaus toe. Bak een dun omeletje met ei, peper, zout en basilicum. Rol dat op, snij in dunne reepjes en leg die in een soepkom, samen met een dotje taugé en wat ringetjes groen van de lente-ui. Snij het witte gedeelte van de bovenkant 2 keer in, net niet helemaal tot de bodem, zodat een bloem ontstaat, die in de soep open gaat staan. Schep de gloei¬end hete bouillon er aan tafel over. Geef er evt pandanrijst bij en sojasaus. Tip: maak er een gevulde soep van door er stukjes kip en grof gesneden paksoi aan toe te voegen.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Thaise bouillon
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING