NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Tomatensoep
GEVULDE TOMATENSOEP 1 pot geconcentreerde kippenbouillon met kipvlees olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 el tomatenpuree 1 teen knoflook, fijngehakt halve winterwortel, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, fijngehakt 5 grote tomaten halve rode paprika, in stukjes halve prei, in ringen 2 handjes rijst (pandan) 1 el ketjap 2 el gehakte peterselie zout en peper Verhit olijfolie in grote pan. Fruit uisnippers tot ze zacht zijn. Roer tomatenpuree erdoor en laat nog 2 min bakken. Voeg knoflook, win-terwortel en bleekselderij toe, bestrooi met peper en zout en bak tot alles lichtbruin kleurt. Voeg zo nodig nog wat olie toe. Snij tomaten doormidden, verwijder zaadjes, laat zaadjes uitlekken in zeef en vang sap op. Snij tomatenvruchtvlees in blokjes. Voeg samen met sap toe aan pan. Schenk de pot kippenbouillon erover, en vier keer zoveel water. Verwarm al roerend. Voeg paprika, prei en ketjap toe. Laat 10 min zachtjes pruttelen. Voeg rijst toe, laat nog eens 15 min pruttelen. Proef, breng op smaak met peper en zout. Roer gehakte peterselie erdoor en serveer in grote kommen. Lekker met geraspte parmezaanse kaas en soepstengels of toast van oud brood.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Tomatensoep
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING