ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
Wrap van zalm en roomkaas
WRAPS MET GEROOKTE ZALM EN ROOMKAAS
4 grote wraps
restje gerookte zalm (mag ook een andere vis zijn of gerookte kip of ham)
4 el roomkaas (mag ook Boursin zijn, of een andere zachte kaas of mayonaise)
2 el gehakte verse kruiden, zoals dille, peterselie, basilicum, tijm (gedroogde
Italiaanse kruiden mag ook, neem dan 2 tl) zout en versgemalen peper
1 rode ui, in ragfijne ringen
halve komkommer, in plakjes geschaafd
4 handjes veldsla (of andere sla of rucola)
halve rode paprika in smalle reepjes
Verwarm de wraps even in de magnetron of koekenpan om ze zacht en soepel te
maken. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Besmeer met roomkaas. Hak
de kruiden en strooi ze erover. Kruid met peper en zout. Beleg met plakjes zalm (of
ander beleg), komkom-merplakjes en uienringen. Maak in het midden een heuveltje
van sla en paprikareepjes. Vouw zijkanten naar binnen, rol de wraps op. Snij schuin
doormidden en serveer met een servetje tegen het knoeien.
Tip: snij de opgerolde wraps in stukjes, prikkertjes erdoor en je hebt een lekker
borrelhapje.